Джъмбо джунджурийки

| Life is not so bad if you have plenty of luck, a good physique, and not too much imagination. 
                                                                                                 - Christopher Isherwood

 Един пост, който инцидентно реших да направя след разходка до Джъмбо преди две седмици и после тотално изоставих.. Все пак ще си го довърша - някои неща макар да изглеждат скучни ще ми бъдат доста полезни и исках да ги споделя, за да откраднете евентуално и вие някоя идея за себе си. Заповядайте:



Започвам с една обща снимка, където всички неща се подават от някой ъгъл, затова ще вървим по часовниковата стрелка. Имах и още джунджурии, но избрах да покажа и спомена само тези, които под някаква форма касаят блога и темите в него.




Като за начало едно много полезно нещо - кутия със 100бр. лепенки в различни размери и форми, само за 2лв. Едва ли щях да им обърна внимание, ако приятеля ми не беше ми казал за тях. Не знам дали има такива по аптеките, аз поне не съм попадала. По една от всеки вид в чантата и сме готови да завладеем света..

Пластмасови контейнерчета за съхранение на .. нямам идея какво, но аз смятам да ги ползвам при пътувания. Цена отново 2лв. Имам си всякакви бутилчици за пресипване на козметика, също от Джъмбо, но напоследък забелязах, че ми липсва точно такъв много малък размер. Смятам да си слагам в тях по няколко капки термозащитен лосион на Kérastase например.
Събрала съм толкова бурканчета и несесерчета, чувствам се като the travel queen, липсват ми само самолетните билети до.. всяка точка на света...

Най-обикновени салфетки, но в толкова прекрасен люляков цвят.. Хем ще ми отиват на покривката в кухнята, хем ще ги ползвам при декорирането на снимки за блога. (А и имам непреодолимото желание да купувам ли купувам салфетки..)




Молив с бухал и розов пух - какво има да обяснявам - ясно е, че тази комбинация е еквивалентна на автоматично поставяне в кошницата. Всъщност никога преди не съм имала такъв..  и 30 е добра възраст да започна не мислите ли?..  #неизживяно детство...

Закачалка за шалове. Време беше да преместя шаловете от чекмеджето, защото там рядко се сещам да гледам. Закачалката е много сладка, но всъщност истината е, че имах нужда от ... още чекмеджета за козметика. 
Шшт, не казвайте на никогоо!!..

Тази на пръв поглед най-обикновена прозрачна чаша за лев и 40, всъщност е доста голяма и дълбока, и вече помещава част от четките ми за грим.

Следващата чаша във форма на къпкейк е уж за редовно ползване, но може и да ѝ намеря по-декоративно. Виждала я бях и преди и макар да имам достатъчно чаши... <put some kind of excuse here>

Ароматизатор за гардероб под формата на винтидж рокля на закачалка. Cute.

Шарени химикалки, по-известни като gel pens. Ще ги използвам, за да си оформям по-прегледно безкрайните списъци в тефтера за блога. Този тефтер се превърна във важен елемент за по-успешното подреждане на твърде разбърканите мисли в главата ми.




И понеже никой не може да се задоволи само с един къпкейк .. още една сладка кутийка. Тази беше съвсем умишлено избрана, с ясната цел да бъде ползвана за съхраняване на памучни тампони за грим. Чувствам се супер горда от себе си, че родих тази идея и сега най-сетне мога да държа тампончетата на удобно място върху тоалетката, а освен това изглежда и супер сладко.




Това бяха малките ми, но полезни джунджурийки - тоалетката ми става все по и по-представителна.
Дано съм ви дала някоя идея, сладък уикенд от мен!


Comments

  1. Ах, къпкейка за съхраняване на тампони за грим е супер добра идея и е so cute :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, много добре стана :)

      Delete
  2. ууу страхотна идея за памучета! А къпкейка ти идва да го изядешш...толкова е сладъкк (как не съм го виждала до сега :?) В Джъмбо винаги се ходи за нещо конкретно, се завръща с много неконкретни нещица...но пък е неудобно да излезеш без нищо... (какво ще си кажат хората на касите!) хихи това ми е оправданието Винаги :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мен не ми е много близо и ако ходя трябва да не е напразно :))

      Delete
  3. Страхотни идейки!!! Много добра и ''сладка" инвестиция си направила според мен :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси и аз така мисля :))

      Delete
  4. Ах,ах, колко са сладурски тези къпкейкове !

    ReplyDelete
  5. Пробвала ли си четките, които ги има в Джъмбо, "Make-up proffesional" се води марката май?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, имам тази която се води "известна". Ползвам я за сенки и съм доволна :)

      Delete
  6. Супер сладурски неща :)

    ReplyDelete
  7. Много са готини тия къп кейкове. Всеки път като ходя в Джъмбо си мисля, че за всичко, което искам ще ми трябва 10 пъти по-голяма къща :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хаха, аз съм така и не само за Джъмбо :)

      Delete
  8. Идеята с къпкейка е супер сладурска и мисля задължително да "открадна" ;)

    ReplyDelete

Post a Comment