Празни опаковки, част 8

| In California, they don't throw their garbage away - they make it into TV shows.
                                                                                            - Woody Allen

 След около тримесечно затишие най-сетне се стегнах, наредих всички грижливо събирани опаковки, извадих любимото ви зелено кошче и спретнах поредната порция с .. боклуци...



Лято е вече и след като последно ви показах няколко свежи покупки, беше време да се отърва от всичко старо.
Ето какво беше то:




шампоан Yves Rocher Anti hair loss
Шампоаните на Yves Rocher не са лоши, но са в твърде малки разфасовки за мен. Вече пробвах доста видове и смятам да се насоча към разнообразие с нови непознати за мен марки в търсене на перфектния шампоан.

олио и маска Macadamia
Останах доволна и от двете и първо си взех нова по-голямата разфасовка на олиото (30мл), а след това и цял комплект, който включва олио, маска и шампоан. Това малко шишенце мисля да си го запазя, защото съм намислила да си преливам в него и да го ползвам при пътувания (не, че другото е много по-голямо, но..)

шампоан Бочко
Купила го бях за миене на четките ми за грим, не съм пробвала с друг шампоан, но мисля че с Бочко не е зле и също вече се сдобих с нова по-голяма разфасовка. (допреди дори не знаех че има такива)

душ гел Yves Rocher какао и шам фъстък
Направо не знам как само един душ гел присъства тук. Сигурно защото имам поне 5 отворени в банята.. Този душ гел беше лимитирана серия, покрай коледните празници, ухае хубаво на горчиви ядки. Бих си го взела пак, ако го пуснат, но първо определено трябва да изхабя всички други по рафтовете в нас.

измивен гел Bioderma Sebium
Използвах го с удоволствие, единствено не ми харесва опаковката, неудобна е, но следващият път ще избера от другите с помпа. В момента започнах измивното олио на Body Shop, но в бъдеще вярвам, че ще избера Биодерма отново.

крем за лице La Roche-Posay Effaclar Duo
Смесени чувства. В началото сякаш подейства много добре и нямах пъпчици, после пък се появиха.. Трудно е да се прецени, доколко при тях влияние има един крем, и колко нещо друго. Иска ми се да пробвам и новия вариант Duo +, но ще остане за по-нататък.

флуид и мицеларна вода Nuxe
Можете да видите ревю на целия сет тук. Ако ви мързи да четете там - доволна съм и го препоръчвам. Опаковката на водата мисля също да си я запазя, както олиото на  Macadamia, и да си преливам (от други води) в нея, защото ми е много удобна (не, че си нямам достатъчно специални бутилчици от Джъмбо).

фон дьо тен Bourjois Healthy Mix Serum
Добър фдт, но не успя да ме грабне с някакви специални свойства. Отново е досадно, че не може да се разбере колко ти остава от опаковката и свършва неочаквано.

боди бътър Balea Какао
През живота си не съм изхабявала лосион за тяло толкова бързо. Толкова много го харесах, че се мажех абсолютно всеки ден с него и като свърши си взех втора опаковка. Тя също е на привършване, но тъй като вече се сдобих и с други готини лосиони -  тя ми остана на заден план. Бих купила и трета опаковка от него, но след доста време, сега имам прекалено много други за изхабяване.

лак Еssie Ballet Slippers
Първият ми лак на Essie, използвах си го много и си личи. До последно не се сгъсти, харесвах си го и със сигурност ще си купя още лакове на марката. Вижте кратко постче за тях тук и самия лак включен в маникюр тук.

крем рол-он Garnier
Интересно ми беше да пробвам новата серия на Garnier - за съжаление не се отличиха с нещо повече от останалите продукти против изпотяване и аз все още съм в търсене на идеалния.

лакочистител Forte
Тази огромна бутилка бях купила преди да открия маслените лакочистители на Lilly и след това ми беше вече много трудно да я ползвам. С твърд инат най-после успях. Определено не бих я купила отново - занапред изцяло разчитам на лакочистителя на Lilly.

крем Bioderma Atoderm
Хубав хидратиращ крем, доволна съм, когато изхабявам кремове, защото при тях е доста лесно да започнеш да трупаш по няколко. Можете да прочетете кратко ревю тук.

стик против изпотяване Dove
За първи път реших да пробвам стик без аромат. Също като този по-горе на Garnier - не ме впечатли с нещо повече.


И с това казвам 'чао' на празните опаковки и на вас. 
С пожелание за истински свежи коктейли,
Теди

Comments

  1. Магическото зелено кошче, което побира всичко. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Де да беше и портфейла ми на някакъв сходен принцип..

      Delete
  2. Много увлекателен блог,не се усетих просто колко време съм прекарала тук.Адмирации за авторката,голямо удоволствие е да се чете тук!

    ReplyDelete

Post a Comment