Летни радости за сетивата с Avon

| The fifth sense is "common sense"- either you have it or you don't.
                                                                       ― Jennifer Shong

 През седмицата посетих офиса на Avon, заедно с няколко съблогърки, за да се запознаем с новостите в обновената серия Avon Senses. Беше приятно, цветно и .. заповядайте и вижте сами:Започвам (както винаги) с кадри от приятната обстановка и усмихнатите ни домакини:

Лори, която освен дългите си крака, беше довела и високите си токчета, за да направят моите 170см на пух и прах (долу вдясно). Горе виждате Юлия - PR на Avon (вляво) и отново Лори, този път в компанията на Деси (вдясно).
Три от ексфолиантите, с които се сдобих (очаквайте впечатления), както и още цветни кадри от събитието. Плюс сладка блогърска любов с участието на Ина и Деси:
И завършвам с прекрасната гледка от терасата на офиса. Не е ли вдъхновяваща?


Благодарности на Avon за поканата, вие очаквайте отзиви за новите продукти, а дотогава ви пожелавам радости за всички сетива!

Comments

 1. Хвърлила съм оЧо на ексфолиантите - да кажеш как са. Очаквам "лагуната" да има най-приятен аромат, обикновено всичко цитрусово разочарова.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, Лагуната е най-приятна, спрейчето (също от серията), което се вижда на снимките също е готино :)

   Delete
 2. Много сте хубави :)) ще споделяте впечатления :)

  ReplyDelete
 3. Тедии, страхотна статия, снимките са много хубави, както беше и самото прекарване! А впрочем аз нямам 170см, така че без токчетата щеше да е обратното хаха. А ти до мен си като порцеланова кукличка that skin

  ReplyDelete

Post a Comment