Мега цветна блогърска среща с Essence

| Love in its essence is spiritual fire.
              - Lucius Annaeus Seneca

 Миналата седмица в ROOF TOP BAR се проведе първото PR представяне на Essence в България. Заедно със сериозна част от блогърското съсловие имахме възможността да тестваме най-новите продукти на марката и да изпробваме иновативната серия за гел маникюр в къщи. Обстановката (както ще се уверите от снимковия материал) беше мега цветна, а гледката навън - уникално красива.



Аз, за съжаление, нямах възможност да дойда за самото начало на събитието и когато в крайна сметка пристигнах просто не знаех накъде първо да се обърна, какво първо да разгледам, какво първо да нащракам..
Вместо с думи - нека ви разкажа повече със снимки:








На наше разположение, освен дисплеите с купища продукти, бяха и екип от лъчезарни гримьори и маникюристи, които се погрижиха за още по-сияйния ни вид, а също така ни демонстрираха новата система за гел лак.




И аз успявам да се запаметя на снимка



Освен с абсолютна наслада и удовлетворение, си тръгнахме от събитието и с пълни торби с подаръци. За тези, които са любопитни - ето какви бяха те, а разбира се в бъдеще ще има и конкретни отзиви.
Започваме с най-интересната част - системата за гел лак, която имам възможност да изпробвам собственоръчно в къщи:





Тъй като, както виждате, продуктите са наистина много, а и искам да споделя удоволствието от получаването на подаръци - избрах да подаря пет от тях в giveaway. Той ще се проведе съвсем скоро на Facebook страницата на блога, така че, ако ви се печели - не забравяйте да ме следвате там.


В заключение искам да благодаря на организаторите за старанието, което бяха вложили, за да прекараме една наистина прекрасна вечер! До нови срещи!

Comments

  1. Ох било е приказка, как си мечтая и аз да присъствам на подобно събитие <3 много красиви снимчици!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами ти си повече по снимките, което си е супер, но ако наблягаш и на гримовете - със сигурност ще те поканят рано или късно ;)

      Delete
  2. Страхотни снимки, даже и моята не е съвсем без фокус :D ама можеше и по-добре, като сложа очила! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. След като аз го настроих ;) Вече за теб ще нося и другия обектив ;)
      Шегувам се - радвам се, че все пак съм овековечена и аз :*

      Delete
  3. Чудесно събитие, прекрасни снимки! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дам, и още исках да снимам ..

      Delete
  4. Ехх най-много ми хареса, че са се постарали страхотно, цветята и декорацията, браво на компанията и организаторите. За цветовете какво да кажа аз така и си обичам ярки жизнени нюанси. От снимките ми се разтопи душата, дано един ден и нас да ни огрее във Варна или Бургас :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дa, беше нaистинa стрaхотнa обстaновкa!

      Delete
  5. Great post and beautiful photos :)

    ReplyDelete

Post a Comment