Nuxe Travel Set

| I haven’t been everywhere but it’s on my list.
                                           - Susan Sontag

 С настъпването на пролетта идва и времето за най-много пътешествия. Слънце и вятър в косите, непознати дестинации и .. добра козметика. И ако вече стягате куфарите - ето моето предложение - комплект за пътуване от Nuxe. Ако сте го виждали, но досега сте се колебали - може би е време да спрете ...



За 18лв. получавате 5 мини продукта и страхотен удобен несесер - неслучайно е наименуван travel set. Освен за пътуване обаче, препоръчвам комплекта и на всички, които искат да пробват и да се запознаят с популярната френска марка. Можете да го намерите в по-големите аптеки, като съм забелязала, че в Ремедиум цената му е най-ниска. 
Nuxe е марка, която залага основно на натурални съставки, всички продукти в комплекта са без парабени
Преди време комплекта беше във вариант със зелен несесер и един различаващ се продукт, но това е обновената опаковка и тя съдържа:



Почистваща мицеларна вода 10мл
От продуктите с аромат на роза, на който аз лично не съм фен. Все пак не е натрапчив. Самата вода почиства добре, нежна е и според указанието може да се използва и от хора, носещи контактни лещи. На мен ми хареса, но не ме впечатли с нищо повече от всички останали води, които съм използвала, затова вероятно не бих купила пълния размер (200мл - 23лв) на този етап. Радвам се, че имах възможност да я изпробвам, имам останала още малко и смятам, че ще е супер добро и компактно решение при бъдещи пътувания.



Nuxellence Jeunesse флуид 15мл
Това е различният продукт след новата опаковка на комплекта. Отново силно ароматизиран, с останалите аромати свикнах, но този все още ми идва доста натрапчив. Не успях да забележа някаква видима разлика в кожата си. Може би е необходимо по-продължително и редовно ползване, но на този етап при неосезаемия ефект досега не бих купила оригиналният размер (50мл) с цена около 75лв.
Според опаковката възстановява и презарежда кожата, намалява фините линии и бръчки и изравнява тена. Може да се използва сутрин и/или вечер.



Мултифункционално сухо олио Huile Prodigieuse 10ml
Писала съм вече неведнъж за олиото - още веднага след като го взех влезе в любимците ми на месеца (октомври), след това се сдобих и с голяма опаковка на варианта с блестящи частици, който отново влезе в любими продукти, този път за януари.
Съдържа 98,8% съставки от растителен произход, може да се използва за лице, тяло и коса. Аз го използвам основно за лице, ухае много хубаво и се отразява много добре на сухата ми кожа. Това определено е любимият ми продукт в комплекта, смятам че най-малкото заради него си заслужава да го пробвате.
Оригинален размер: 50/100мл, цена: 25/40лв.



Подхранващ крем за ръце и нокти Rêve de Miel 15ml
Има свеж, но сравнително силен и траен аромат. Формулата му не е мазна и попива много бързо, без да лепне. Определено е доста траен и дори след измиване върху ръцете се запазва филм от него. Подхранва и омекотява наистина добре, може би най-добрият крем, който съм ползвала. Ако имаше и сладкишен аромат определено не бих устояла и щях да го взема в оригинален размер (75мл), въпреки по-скоро високата му цена от около 17лв.
Съдържа масло от сладък бадем, масло от арган, масло от ший, акациев мед.



Душ-гел
Отново наситен аромат, с екстракт от сладък бадем и портокал. Приятен душ-гел, не изсушава кожата, не съдържа сапун и отново с висок процент натурални съставки - 88. Хареса ми. На този етап предпочитам да експериментирам с нови продукти и аромати вместо да купя оригиналния размер: 200мл, цена: 17лв.




Със сигурност ви препоръчвам да пробвате комплекта, определено си заслужава цената (лично аз бих го предпочела пред кутия Pinks/Prettybox). Ще ви даде добра идея какво представлява всеки продукт (всички от тях са икономични) и е много вероятно да се влюбите поне в един :)

До нови ... пътешествия!

Comments

  1. Добавям го в wishlist-а си най-вече заради сухото олио :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Определено! Крема също си заслужава, а ще имаш и готино несесерче :)

      Delete
  2. За мен предишната версия бе по-пълна от към продукти за всяка възраст и повечето типове кожа. Това несесерче е по-красиво със златния си кант, но зеленото не отстъпване по свежест ;)
    За мен този комплект се оказа повратната покупка, която ме запали по марката. Винаги съм оставала доволна от тях ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз доколкото знам само флуида е различен, а още по-отдавна някои от опаковките на продуктите са били леко различни, но само това..

      Delete
    2. Ами преди не беше този душ цел и вместо серума беше крема против умора ;) крема за ръце и маслото си останаха същите. Мижеланата вода я промениха. Смениха и формулата,

      Delete
  3. Много добро и полезно ревю със страхотни, красиви снимки! :)

    ReplyDelete
  4. от много време искам да тествам Nuxe и мисля, че идеята за травъл сета е чудесна! благодаря, Теди :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Определено си струва, дори и нищо да не ти хареса, в което силно се съмнявам - ще си имаш несесерче за готини пътувания :)

      Delete

Post a Comment