Зимна грижа с Bioderma

| Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.
                                                                                 - Anthony J. D'Angelo

 Тази зима не беше от най-снежните, а? Спомням си преди две години, тъкмо бях решила да изкарам книжка и първата ми зима като шофьор изринах доста сняг, опитвайки да вкарам или изкарам колата от паркинга пред блока.. А един ден дори не поиска да запали. Студ. Естествено сега, когато съм по-улегнал шофьор, нищо от това не се случи. Зимата беше мека, колата си пали от раз и дори успях да присъствам на две чудесни събития на Биодерма. Всъщност не знам защо се разприказвах за коли, без значение дали ви се налага да ринете сняг или не, през зимата студът си казва думата и имаме нужда от едно допълнително рамо. Подхранване.




Днешният пост ще бъде посветен на два от помощниците ми от Bioderma през изминалата зима:


крем за ръце Atoderm
Ако не сте фенове на тежки и мазни кремове за ръце със сладък аромат - шанса е този определено да ви хареса. Основното му преимущество за мен е, че  след като го нанеса, подхранва ръцете ми почти без да го усещам по тях - консистенцията му е лека, не оставя мазен филм, а аромата му е свеж и ненатрапчив. Хипоалергенен е. Без парабени. Разработен е за сухи и наранени ръце, лично моите ги оставя меки и подхранени. Опаковката му е много компактна, а капачката стабилна - нося ги го в дамската си чанта без притеснение.
Количество: 50мл
Цена: 10-11лв




балсам за устни Atoderm
Отново продукт, който е ефективен, без да е тежък и лепкав. Няма цвят (за съжаление съм изпуснала да го снимам отворен) и оставя лек филм по устните, който някак мигновено подобрява визията им и ги прави да изглеждат по-здрави. Стои доста естествено, няма много блясък и аромата му е едва доловим (на малина). Принципно е създаден за увредени и дехидратирани устни, но понеже аз бях изключително постоянна в нанасянето на балсами тази зима, моите устни бяха в доста добро състояние през повечето време. Ефектът му се усеща и на тях естествено - хидратира, омекотява и възстановява. Хипоалергенен.
Количество: 4гр
Цена: 10-11лв


Приятна и спокойна февруарска вечер!
* Продуктите са ми предоставени от PR.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Comments

  1. балсама за устни определено го харесах и аз! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, аз преди ползвах основно Нивея и тази година си разширих кръгозора и попаднах на доста побри продукти :)

      Delete
  2. Много любими продукти!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз на крема почти съм му видяла сметката :)

      Delete
  3. И мои любими продукти!Много хубави снимки!Поздрави!
    http://milenche22.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси, и в твоя блог снимките са все по-хубави и по-хубави :)

      Delete

Post a Comment