Идея за маникюр: Romantic Evening

| Romance is the glamour which turns the dust of everyday life into a golden haze.
                                                                                                  - Elinor Glyn

 След глитърните новогодишни нокти (поне моите бяха) - исках да предложа нещо по-семпло, но все пак подходящо за начало на една нова година. Дано съм успяла.



За целта използвах само два лака (плюс база и топ) - бледо розов и червен с розов подтон. За сметка на това пък наблегнах повече на декорациите - стикерчета с бели цветчета и червени камъчета (ако не сте забелязали - обичам да добавям камъчета на маникюрите си - елементарен начин с малко усилия да направя ефектен дори най-семплия лак).



Ето и самите лакове: топ лак Impala Gloss Focus, Essie Watermelon, Golden Rose Selective 16 Romantic Evening и база Impala Vitamin Booster.
Двата лака на Impala са от новата поръчка, която направих малко преди Коледа, и за която споделих във Facebook. Следващият пост ще бъде посветен на нея.
Лакът на Golden rose пък, купих вчера (справка - отново Facebook) и нямах търпение веднага да го включа в маникюр. Че и  маникюра кръстих на него.




Започнах както винаги с база. След това нанесох по два пласта розово на всички пръсти без безименния - за него беше предвиден червен лак. Декорирах различните пръсти с различни стикери и камъчета, и завърших с топ лак, който да ги застопори максимално.




Това беше всичко от мен. Гледайки този маникюр не се ли сещате за наближаващия 14-ти февруари, който докато се осъзнаем след изминалите празници и  вече ще чука на вратите ни ... Е, отсега имаме един възможен вариант за ноктите.
Хубава вечер и доскоро!

Comments

  1. Наистина много нежен и романтичен маникюр, прекрасни цветове <3

    ReplyDelete
  2. Страхотна нокътна плоча и много нежно и свежо.

    ReplyDelete

Post a Comment