2014 Wishlist

| A man's face is his autobiography. A woman's face is her work of fiction.
                                                                                   - Oscar Wilde

 Не съм фен на коледните уишлисти. Виж, годишен вариант е друго нещо. По-мое. Ще мога да следя и обновявам всички неща, които реша, че не мога да продължа да живея без да притежавам .. or not..



Ето го списъка към настоящия момент.
Това са нещата, за които съм гледала и слушала много, и за които вече е решено - искам ги!
През годината ще добавям и други продукти (ако има) и надявам се да отмятам настоящите ().
Цените са ориентировъчни, а сайтовете, които съм избрала са от най-известните, които аз знам - може пък и да успея да хвана намаления. (снимки: интернет)




Urban Decay Naked 2 Palette
Започнах да се захласвам по Naked палитрите в началото на миналата година. Разбира се вътрешно си казвах, че нямам нужда от толкова скъпи сенки, но колкото повече гледах и слушах за тях .. накрая се пречупих. Естествено в този момент се оказа, че Сефора България вече не ги предлага. Just my luck...  Има ги в няколко сайта с безплатна доставка, но разбира се бяха изкупени покрай празниците и се надявам да получа Naked 2 за някой следващ повод.
Да, избрала съм си само Naked 2. Тя ми допада най-много. Е, оставила съм си вратичка за другите две, но искам първо да имам тази и тогава да реша.




theBalm Nude 'Tude Eyeshadow Palette  Naughty 
feelunique.com, 32.5
Идеята, която TheBalm влагат зад имената и дизайна като цяло на продуктите си е достойна за възхищение в моите очи. Разбира се не вреди и доброто им качество, е поне съм чувала, че е такова. Тази палитра има два варианта, аз естествено избрах 'палавия'.




Sleek I Divine Palette Oh So Special
Харесвам повечето палитри на марката, но тази, която смятам, че наистина ще ми влезе в употреба и няма да бъде само eye candy е "Oh So Special".




Sleek Face Form Light
Още един продукт на Sleek и защо не - цените им са наистина чудесни. Тази палитра би ми вършила страхотна работа при пътувания, защото съдържа бронзър, хайлайтър и руж в една опаковка. Супер удобна. И красива.




theBalm Mary Lou Manizer Luminizer
feelunique.com, 18-19
Най-известния хайлайтър на света (по мои наблюдения). И отново TheBalm и техните забавни имена и дизайн в ретро стил. Love.




Tangle Teezer Professional Detangling Hairbrush Original Black
Обожавам лилаво и въпреки това лилавия Tangle Teezer с розови зъбци е прекален за мен. Колкото до самия продукт - има ли нужда да казвам нещо - изключително популярен гребен, възхваляван от всички бюти гурута - смятам, че е крайно време да се сдобия и аз с него. Още повече сега, когато косата ми стигна до кръста.




Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol Kajal Eye Liner Nude
Популярно решение за водната линия на окото. Разбира се точно този цвят не се внася в България. Добре, че мога да го поръчам.




Clarisonic Mia 2, Pink
Още не съм напълно убедена, че имам нужда от този продукт, но само предвид солената цена. Всички казват, че върши чудеса, а моята кожа определено има нужда от качествени продукти.


Comments

  1. Страхотни желания си си намислила за новата година! :) Пожелавам да се изпълнят. :)))

    ReplyDelete
  2. Пожелавам ти да се сдобиеш в всеки един от тези красиви продукти :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, да ти се връща!!!

      Delete
  3. Пожелавам ти скоро да притежаваш всичко от този списък!
    За Tangle Teezer бих те посъветвала да потърсиш мнения на момичета с много дълги и гъсти коси - аз имам такъв и (без косата ми е да много упорита) го намирам за малко прехвален. Разресва косата ми чудесно, но не е чудото, което очаквах след всички прочетени положителни впечатления :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти Криси, ще проуча още. Аз по принцип нямам проблеми със заплитането.. поне си мисля, че моето е съвсем в рамките на нормалното, но просто исках нещо по-качествено за косата си.

      Delete
  4. Без сенките - ВСИЧКО! ВСИЧКО ДРУГО ИСКАМ ДА Е МОЕ! МОЕ! АААААААА! :D:D:D:D:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Няма да те каня на гости към края на годината тогава :P

      Delete
  5. Страхотни неща!! Пожелавам ти да ги придобиеш и най-вече после много да им се радваш. Аз имам доста ружове на Sleek и са страхотни, категорично ги препоръчвам:)
    Иначе и аз искам Clarisonic, но някак не мога да преглътна цената, струва ми се абсурдна. Сега ползвам една страхотна четка за лице от един китайски сайт, на коята пише manual clarisonic, защото не е електрическа. Супер е и ще си остана с нея сигурно. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря,
      Аз се колебаех дали да го добавя, но реших да го включа засега. На последно място ми е и ако размисля, може да го изключа.. но така ми се иска да имам нещо добро за ужасната ми кожа..
      ( Полина да не чете..)

      Delete
  6. Tangle Teezer, Urban Decay и Sleek определено си струват! Целият wishlist си е доста качествен :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти,
      всички продукти са хвалени безкрайно от бюти гурутата и затова. Вече не се търпи - трябва да ги имам и аз :)

      Delete
  7. Супер wishlist :) Притежавам част от неща и са доста добри. Примерно ружовете на Sleek са много добри, Tangle Teezer не е никак лош, определено помага със заплетените крайща, но не е някакво чудо ;)
    Моливът на Римел си го поръчах преди коледа и нямам търпение да дойде да видя това чудо на чудесата. :)
    Ох, ох, ох много искам Clarisonic , но не ми се дават толкова пари :( А мненията в интеренет са в двете крайности :( , което хич не ми помага :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не се учудвам, че всеки има желани продукти от листа, - нали сме блогърки и навсяъде се говори за тях... обречени сме..
      Иначе за Кларисоника съм чела едно единствено отрицателно мнение.. може ми защото основно гледам клипчета, а там говорят повече за любими продукти..

      Delete
  8. Страхотен лист!
    Имаме супер много съвпадения с теб, с изключение на Clarisonic.
    Най-много ми се иска да пробвам NudeTUDE и нещо на Sleek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано ни се изпълнят желанията !!

      Delete
  9. Почти все едно гледам моят wishlist! ;D
    P.S. tangle teezer-a ти го препоръчвам с две ръце!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Всчки много ги разбираме нещата значи :))

      Delete
  10. Видях, че има Tangle Teezer в http://www.enzo.bg/grebeni-i-chetki/?f=1-1-2-3649-7080-5866. Странно е, че са толкова евтини, защото аз си взех моята от UK за 10 паунда, а в Германия ги гледах по 20 евро. Успех с желанията :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Едва ли са оригинални от Ензо.
      Плюс това с тая доставка 6лв, feelunique е с безплатна и ще излезе пак толкова накрая. Поне там за с гарантиран произход.

      Delete
  11. Ехаа, супер списък! :) Пожелавам ти всичките да станат твое притежание! ;)

    Някои от тях са и в моя списък. :)) Като хайлайтърът, нюд моливът на Римел и четката за коса.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Точно трите, с които се сдобих вече!!!! :))

      Delete

Post a Comment