Favorites: Ноември 2013

| I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.
                                                                      - Oscar Wilde

 Не съм от хората, които често сменят предпочитанията си. Затова и се опасявам дали в един момент няма да изчерпам възможностите си за нови харесвани продукти, достатъчни за цял пост. Все пак искам да избирам продукти, които са ми наистина любими. Това е и една от причините списъка за ноември да не е много голям. Другата причина е, че не искам да повтарям октомврийския ми пост, но реално всички тогавашни любимци продължиха да ми бъдат такива и през ноември.




И така, ето и продуктите:



парфюм Pleats Please на Issey Miyake
Този, и тестера на Trussardi, получих при различни покупки от Sephora. За разлика от тестерите в последните 3 кутии на Pinks - тези два ми харесаха изключително много и искам да притежавам в пълен размер. За Pleats Please мисията беше изпълнена вчера. (Евентуално следващата седмица ще има публикация с нови придобивки.)
Признавам, че не бях чувала за Issey Miyake досега. Парфюмът ми напомня на някой аромат, който съм имала преди, но не мога точно да определя кой. Съдържа нотки на круша, пеония, сладък грах, индол, пачули, кедър, ванилия и бял мускус.

олио за коса L'oreal Huile Extraordinaire
Честно казано - нямам представа защо толкова го харесвам. Просто ми доставя удоволствие да го нанасям на косата си и това е. Имам олиото на Macadamia от една Pinks кутия, но почти не посягам към него.
За това на Лореал ще кажа, че ухае страхотно и не оставя косата ми мазна, въпреки че нанасям доста големи количества (все пак и косата ми не е малко). Харесва ми също и стилната опаковка, въпреки че е тежичка и не особено подходяща при пътувания.

бронзираща пудра Too Faced Chocolate Soleil
Ако си спомняте спечелих пудрата от един giveaway преди време. Още тогава споделих за страхотния ѝ аромат на шоколад, който нямаше как да не плени детето в мен. Самата пудра също е страхотна - придава изключително естествен контраст на лицето, дори и при светла кожа като моята. 
Ще ѝ направя отделно ревю, но със замислените празнични публикации, то най-вероятно ще остане за догодина.

душ гел Yves Rocher Grains de Café du Brésil
Въпреки че се сдобих с този душ гел през втората половина на месеца - мигновено ми стана любим. Споделяла съм вече доста пъти, че не пия кафе и въпреки това аромата на душ-гела ми харесва страшно много. Имам чувството, че (аромата) има няколко измерения и всяко от тях има различна кафеена нотка. Колкото по-дълго вдишваш аромата - толкова по-различни нотки усещаш.
Смятам, че всички фенове на кафето ще го намерят за вдъхновяващ.
Друго, което ми харесва в него е и факта, че е необходимо наистина малко количество, за да направи обилна пяна.
Нямам търпение да пробвам двете нови серии на Yves Rocher (поне едната, от които ще бъде лимитирана, доколкото разбирам), след това обаче - определено ще си купя пак този душ гел.

парфюм My Name на Trussardi
При първото помирисване ми се стори доста тежък. След това обаче започна да ми харесва изключително много. Съдържа нотки на бели виолетки, хелиотроп, люляк, калия, мускус, амброксан и ванилия.


Това бяха наистина любимите ми продукти за ноември, осъзнавам, че два от тях са тестери на парфюми, но .. човек не може да командва сърцето си ;)
Утре ще има нещо като мини travel пост... so stay tuned!

Comments

  1. Много харесвам продуктите на Yves Rocher и след като видях душ гела в една от предните ти публикации,веднагически си го купих. Вече е почти преполовен и го харесвам повече от кафето,което си правя сутрин! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Супер, изключително много се радвам. Аз също им ставам все по-голям фен. Нямам търпение да помириша новите им аромати, дано са толкова готини, колкото изглеждат..

      Delete
  2. Ех много се надявах да направиш ревю за бронзъра,защото го обмислям като коледен подарък и сега търся повече мнения за него :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами аз съм много доволна. Вероятно не бих си го купила сама предвид цената, но ако ми го подарят ще се радвам. Можеш да потърсиш ревюта в чужди блогове, но аз с една дума съм доволна.

      Delete
  3. О, този душ гел... Ако го видя, няма да му простя. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да не ти казвам къде го има тогава ;)

      Delete
  4. Много красиви снимки :) Замислям се за душ гела и аз...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря. Душ гела е разкошен, а дори не обичам кафе:)
      Все пак можеш да го помиришеш в магазина първо, за да си сигурна :)

      Delete

Post a Comment