Идея за маникюр: Spooky Treats

| Where there is no imagination there is no horror.
                                   - Sir Arthur Conan Doyle

 Хелоуин не е празник от нашите географски ширини, но това не пречи да го отбележим, пък дори и само на ноктите си. Ето и моето предложение за това:




Лаковете, които използвах тази седмица са:
Catherine Arley 707, S-he Matte Top Coat, Golden Rose Nail Art 106, Golden Rose Nail Art 101, Flormar Icy Top IT02 и калциев гел на Perfect.




Първата стъпка, както обикновено е базата. След нея нанасям черен лак Golden Rose на безименния пръст, а на всички останали - два пласта Catherine Arley. За по-интересен ефект, а и тъй като не съм доволна от нюанса на оранжевото - нанесох матиращ топ лак S-he на всички нокти. Ако вие имате хубав оранжев лак - можете да пропуснете тази стъпка.
Накрая остана декорацията на два от пръстите: на палеца нанесох два пласта конфети Flormar, а на безименния нарисувах очички. За да създам сравнително правилни бели кръгчета използвах лак Golden Rose Nail Art 101, който нанесох на задната част на един маркер, а за по-малките черни точки използвах гърба на карфица.




Това беше всичко от мен за днес, надявам се идеята ми да ви е допаднала!
Успешна седмица и по-малко пакости!!!


Comments

  1. Много сладко!!Аз празнувам Хелуин всяка година,така че ако имаш още идеи за подобен маникюр ще се радвам да ги видя :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря! Планирам и следващата седмица да е на тази тематика, но ще видим дали ще имам време да го осъществя..

      Delete
  2. И аз се присъединявам към феновете на маникюра ти :) Много искам да пробвам да го направя,макар че съм много саката като дойде време да се лакирам:) Ако го направя,задължително ще ти пратя снимка:)Ще се радвам на още хелоуински идеи,имаш време :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, ще ти призная че аз трябваше да повтарям безименния - така че не си мисли че аз съм толкова сръчна.. ;)
      Иначе ще пътувам в края на седмицата и затова не знам дали ще успея с друг, иначе имам желанието..

      Delete
  3. Точно този с очичките много си го бях харесала и мислех да го направя на всички пръсти за Хелуин, понеже ми с вижда най-лесен. Сега не знам какво друго да измисля, а ми е много трудно да си рисувам сама ноктите... На теб много готино ти се е получил маникюра иначе:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. За блога ли си искала да направиш маникюра? Аз нямам нищо против. И на мен ми беше трудно - затова само на единия пръст :)

      Delete
    2. Да, за блога, но аз мислех че не е трудно, ако се прави с едни приспособления за точки на маникюр, като писалки бяха и затова си мислех, че няма да е сложно да се точкува с тях за всички пръсти. Ти твоя може би си го рисувала и затова ти е било по-трудно да направиш кръгчетата:)
      Аз много си го харесах от гугъл с тези очи, и ако не успея да измисля нещо друго лесно сигурно такъв ще направя...
      Поздрави:)

      Delete
    3. Не съм го рисувала - опитах с гърба на един маркер - за по-обемни точки - ама не ми хареса първия път .. малките точки са по-лесни..

      Delete
  4. Много ми харесва! Не съм се лакирала от повече от две седмици с надеждата ноктите ми да се пооправят малко, че в последно време бяха в ужасно състояние. Тук Хелоуин се празнува и ще се възползвам от предложението ти за маникюр, хем да си пооправя малко настероението, хем да съм в час с празника.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Супер, аз винаги съм искала да се празнуваше и тук :)))

      Delete
  5. Супер . Много е сладко :) Много ми допадаа мат ефектът .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, и аз съм фен на матовото, а рядко се сещам да го ползвам..

      Delete
  6. Страхотно се е получило Теди. Много ми допаднаха и матираните нокти :)

    ReplyDelete

Post a Comment