Maybelline Colour Tattoo: On and On Bronze

| It is a terrible thing to see and have no vision.
                                               - Helen Keller

 Дълго време избягвах покупката на тези сенки на Maybelline, тъй като смятах, че няма да са подходящи за мен, понеже вече си имам кафяви кръгове по рождение. В един момент обаче срещах сенките из блоговете всеки ден и просто склоних. А и не са ли идеалния есенен цвят?


 

На моите очи определено имат нужда от преливане с други цветове, но самото качество на сенките е прекрасно и не съжалявам за покупката си.

Количество: никъде не открих да е отбелязано.
Цена: 9.50лв.


Контейнерът на сенките е кръгъл и стъклен и съответно са малко по-тежки, но пък по-стилни.




Консистенцията им е чудесна. Разнасят се изключително лесно - просто като масло. Поради това не мога да получа особено наслагване, но не смятам и че е необходимо - цвета е достатъчно наситен. 
А и при опит за по-сериозно наслагване с някои сенки се получава отрицателен ефект тип парчета кир.




Цветът им наистина наподобява бронз - кафяв със златисти частици. Нанесени самостоятелно са идеални за семпъл ежедневен грим, но могат да се използват и като база за по-тъмен и драматичен такъв.
Ето как изглеждат нанесени:  на дневна светлина, със светкавица и на слънце.




Издръжливостта им е наистина чудесна. Веднъж нанесени имате 1-2 минути да ги блендирате и след това са бетон и не мърдат. Исках да покажа и снимка как изглеждат след като ги разтъркам с пръст, но разлика нямаше и снимката беше излишна.
За това пък снимах водоустойчивостта им, която също не е за подценяване. На снимката долу виждате как изглеждат сенките след около 10-ина сериозни разтърквания под топла вода. 
Разлика също почти няма.




Серията на Maybelline предлага още няколко цвята, но засега имам само този и мисля, че е най-подходящия за мен.
Ако все още не сте пробвали тези сенки - смятам, че трябва и ще ви харесат, а ако сте - кой е вашият цвят?


Comments

  1. Да и на мен са ми любими. Заедно с Pink Gold. Моите обаче трудно се нанасят вече, вероятно са поостаряли. Лошото е, че никъде не видях пък аз срок на годност. Може би си виждала ревюто ми за тях, ако пък не погледни - http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/09/color-tattoo-maybelline.html И да, пак са много снимки, но.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. На колко време са ти? Моите са само на месец.. не бях чувала досега че имат пробеми със изсъхване.
      Видях ти последните 2 поста и бяха много по-добре. Не остана време да коментирам днес, че подготвях поста, но сега ще отида.

      Delete
    2. Ами да ти кажа нямам точен спомен, може би около година.Предимно ползвам бронзовите обаче. Макар и розовите да харесвам, просто имам доста сходни нюанси. Много се чудя и за Taupe за в бъдеще, но за момента съм се заринала със сенки и...ще поизчакам :) Иначе благодар, постарах се да редуцирам броя на снимките максимално :)

      Delete
    3. Аз имам 3 или 4 цвята и permanent taupe изсъхна някак и трудно се нанася, но ми е на повече от година със сигурност. Другите цветове са си като нови.

      Delete
    4. Според мен дори и малко да поизсъхне няма да е фатално, защото наистина е като масло в момента. Все пак се надявам да си остане така дълго време.

      Delete
  2. Много са ми любими :) На мен не са ми мръднали, откакто съм ги взела. Само ме е яд,че няма много хубави матови нюанси :)
    Girl's temptations

    ReplyDelete
    Replies
    1. И мен ми се иска да си взема още, но нещо не мога да си харесам цвят (имам и подобни от други марки и търся някой по-различен и интересен цвят..)

      Delete

Post a Comment