Pinks Beauty Box Септември 2013

Pinks Beauty Box September 2013



 Първата ми кутия Pinks. За съжаление пристигна с голямо закъснение и дори в 7:30 вечерта. Затова и част от снимките не ми се получиха - бързах да я снимам още същата вечер и трябваше да ползвам светкавица. 

Едва ли е останал човек, който да не е наясно какво представлява кутията (ако сте от тях може да разгледате сайта Pinks Beauty Box) и какво съдържа, но аз все пак ще си направя разбивка защото искам да присъства в блога.
Ето и моята кутия:




Харесва ми дизайна, картичката и изобщо, че в опаковането е вложена идея да бъде приятна за окото.
От този месец цената на кутията беше 15 вместо 10лв., но доколкото разбирам интереса не е намалял и пак е имало проблем със сайта.
Аз успях  да поръчам лесно, като изключим факта, че рефрешвах сайта често, защото никой не обявява в колко часа ще бъде пусната кутията. След като се върнах от обедна почивка видях, че се е появила, щракнах  "поръчай" и това беше.
От следващия месец ще се работи само с абонаменти и вече успях да си направя такъв за 3 месеца.






Минавам по същество с продуктите:


шампоан и балсам John Frieda Luxurious Volume 2х50мл.
Използвала съм серията за блясък на John Frieda и не съм очарована, така че нямам големи надежди и за тези шишенца, но поне ще свършат работа при някое пътуване.



2 мостри шампоан против косопад Vichy Decros  2x7мл.
Както вече писах напоследък имам проблеми с косопада, така че са ми добре дошли.



 4 мостри на продукти за лице на Vichy Normaderm:


 

Vichy Normaderm Nettoyant Tri-Activ 1.7мл, Vichy Normaderm Hyaluspot 1.5мл, Vichy Normaderm Teint 1мл, Vichy Normaderm 1.5мл.




мостри Bioten Skin Repair 2мл и Bioten Skin Defence 2мл.
Харесвам продуктите на Биотен против целулит, ревю тук. Имам и техен крем за ръце, който не е нищо особено, ще пробвам тестерите - явно са за по-възрастни жени, но едва ли ще ми навредят, а и нямам на кого да ги подаря.




опаковка Bioderma  Matricium 5 дози
Не съм ползвала подобен тип продукти досега, но кожата ми определено има нужда от повече грижи, така че ще се радвам да ги изпробвам.




тестер олио за кожички CND SolarOil 1мл.
Интересно ми е да разбера дали ще има видим ефект от него.



ампула против косопад Vichy Aminexill Pro 6мл.
Ако след всички тези продукти за косопад не се излекувам, ще трябва да им напълня кутията с изпадалите ми косми и да им я върна обратно..



Burberry Brit Rhythm EDT 2мл, Paco Rabanne Lady Million EDT 1.5мл, Antonio Banderas Seduction in Black EDT 1.5мл.
И трите ухаят приятно, ще си използвам женския, но не знам дали ми харесва чак толкова, че да си купя оригинален размер.




Macadamia Healing Oil Treatment 10мл.
Имам доста голяма колекция продукти за коса, която искам да намаля, но се радвам, че ще мога да пробвам това олио. И без това целта ми е да се обзаведа с повече популярни и качествени продукти, очаквам да разбера дали това ще бъде един от тях. Хвален е доста в интернет, но сега ще мога аз лично да си кажа тежката дума.




Талон за 15% отстъпка в магазин Inglot.
Не съм пробвала техни продукти досега, обмислям дали да използвам талона за една палитра и няколко цвята сенки.



Извинявам се, ако не се чете текста на следващите две снимки, но честно казано доста се изморих да обработвам всички снимки, които бяха тъмни от светкавицата и тези дори нямаше да ги включвам. Размислих в последния момент,  за да бъде по-пълна публикацията.





Като цяло очаквах повече, но пък не мога да кажа и че съм разочарована, дано поне продуктите против косопад ми помогнат.
Споделям всеобщото мнение, че се усеща силна липса на декоративна козметика и се надявам това да се поправи за следващите кутии.



Comments

  1. Това е шампоанът на Vichy, който ти бях препоръчала по-рано. Дано да ти хареса :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси Криси, ще го пробвам.

      Delete
  2. Много добре композирани снимки. Браво, Теди!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси Поли, ако беше и светлината както трябва.. ама ми ги донесоха (почти) по тъмно.

      Delete
  3. Здравей! Тагнах те за Versatile Blogger наградата! Можеш да видиш тага ми тук! :) http://www.ai-no-storia.com/2013/09/tag-versatile-blog-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами благодаря, предполагам, но не ми е ясно каква всъщност е идеята на тези "награди" при положение, че всъщност награди няма? Изглежда ми като чист спам.

      Delete

Post a Comment