Нови козметични придобивки, част 3

| Beauty always promises, but never gives anything. 
                                                    - Simone Weil


 Поредните нови придобивки, този път не са нито много, нито значителни, но не се сдържах да ги покажа. Старая се да намалявам покупките на декоративна козметика, а скоро смятам съвсем да се огранича за известно време, .. поне докато не направя голяма част от ревютата на настоящите ми гримове.

Beauty haul


Маслото за тяло на Balea беше изключително импулсивна покупка. Напоследък само бътъри са ми в главата и от тях бръмбарите ми са се видяли в чудо..
Най-лошото беше, че нямаше как да усетя миризмата му преди да го купя. Оказа се, че не е никак лоша, но ми се искаше да е още по-сладникава. Трябваше просто да си купя маслото "Захарна целувка" (Zucker Schnute).

За успокоение на следващия ден отидох и си взех балсама за устни Zucker Schnute.
Цена: масло 4.90лв, балсам 2лв.


сенки Absolute Nude на Catrice
Тези сенки ги бях тествала още след като ги пуснаха и помня, че ми се сториха изключително непигментирани. По време на една от скорошните ми разходки, в която имах повече време да се мотам, реших да ги тествам пак и мнението ми се промени изцяло. Реших все пак първо да погледна ревюта и тогава да ги купувам. Като цяло мненията бяха положителни и сметнах, че за 9лв. какво повече да ми трябва.. Оказа се обаче, че изведнъж сенките са се изчерпали във всички шандове на марката, които се намираха около местонахождението ми. Няколко дни ги търсих и накрая ми мина мерака. Естествено в един от следващите дни най-случайно се бяха появили, когато дори и не мислех да поглеждам към щанда.
Вече имам почти изградени впечатления и очаквайте ревюто много скоро.
Цена: 9.10лв.


кремообразни сенки Maybelline Color Tattoo, цвят On and On Bronze
Всички блогъри пишат за тези сенки. Аз дълго време ги отбягвах, първо, защото имам много тъмни кръгове около очите и имах чувството, че с тези кафяви сенки само ще се връщам пак към тях, вместо да ги крия с коректор. И второ, защото Катрис и Есънс имат не-лоши алтернативи, на малко по-ниски цени. В крайна сметка обаче реших, че като всеки себеуважаващ се блогър трябва поне да ги пробвам, за да знам за какво все пак е цялата истерия. 
Ще направя ревю и за тях, определено са качествени, но на моите очи задължително добавям по-светъл и по-тъмен тон в двата края за повече дълбочина.
Цена: 9.50лв.


лакове Bourjois Paris 
So Laque Glossy цвят Adora Bleu и 1 Seconde  цвят Turquoise block
Както винаги бях проучила и тези лакове преди да ги купя (не обичам да се чувствам прецакана, какво да правя). Самите цветове отдавна ми бяха харесали много, и въпреки че лятото отмина реших да си ги взема, пък и този месец Bourjois имат промоция.
Определено очаквайте идеи за маникюр с тях.
Цена 9 6лв.


Червена фиба за коса за разкош.
Според продавачката в кварталното магазинче е от естествена кожа. 
Цена: 3лв.


Тампони за почистване на грим Ebelin - макси размер.
За тях научих от блога на Мани. Не знам дали защото съм си свикнала с малките, но засега не са ми толкова удобни колкото ми се искаше.
Цена: 1.90лв.


Следващите продукти хем не са интересни, хем няма да отбелязвам цените им, тъй като не мога да си намеря касовата бележка.




Мокрите кърпички са за жабката на колата, тъй като старите свършиха. Избрах ги случайно от Елитис. Миришат хубаво.


Клечките за уши ми харесаха много на външен вид, и веднага си ги взех с идеята да използвам след това кутийката. Оказа се, че самите клечки са ужасни, направени са от супер мека пластмаса, която се огъва. Ел о ел.


Стик против изпотяване Dove.
Бях доволна от предишния, който имам и който ще видите в следващия пост с празни опаковки, и реших да се доверя пак на Dove, само избрах различен цвят. Не знам дали защото съм свикнала с аромата на стария, но ми харесваше повече.


Това е от мен, не забравяйте да ме последвате в Google+, Bloglovin' и Facebook.
А ако вече сте го направили, а аз не съм - не се колебайте да ме уведомите. 
Лека и спокойна вечер!


Comments

  1. Много обичам On and on bronze :) На моя тен обаче ги харесвам само лятото, така че сега ще отлежават... Честити покупки:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, яд ме е че нямат по-подходящ за мен цвят, наистина са хубави сенки..

      Delete
  2. Пробва ли Тоупа - не е блестящ, но е страхотен и отива и на светла и на тъмна кожа и аз много го обичам <3 Все забравям да си спретна нещо с него хахах
    Исках да питам за сенките на Катрис, че скоро не ми се очертава ходене до магазин с наличието им - матови ли са или с частици или пък комбинация от двете?
    Иначе страхотен пазар, ще взема и аз да се сдобия с огромните тампони на Ебелин хихи

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ако под "Тоуп" имаш предвид Мейбълинските сенки - цвета не е Permanent Taupe, а On and On Bronze и си е блестящ, но ми харесва.
      Сенките на Катрис са също блестящи, нямат нито един матов. Отново ми харесват де, светлите тонове изглеждат по-бляскави, но останалите са по-дискретни. Ще има ревю в най-скоро време.

      Delete
    2. За Permanent Taupe говорех, защото в горния коментар спомена за по-подходящ цвят за теб :) Затова го споменах :)
      Ще чакам ревюто на Катрис :) Аз си търсех нещо матово, но ще се огледам повече :)

      Delete
    3. Ахаа, дали по принцип съм го пробвала ли? Е с него пък имам чувството че съвсем ще си затвърдя кръговете..

      Матово подобно нали знаеш кое е ;)
      http://2.bp.blogspot.com/-2BimsWqA9Sw/UDVitDETlkI/AAAAAAAAAUE/O2mWeVEyWqo/s320/20120818_204200.jpg

      Delete
  3. Здравей, от балсамчетата на младежката серия на Балеа аз не съм много доволна, радвам се че на теб ти допадат.
    Тампоните на Ебелин са ми страшно любими и удобни, аз отдавна зарязох по-малките:)
    На Катрис сенките ми се виждат хубави цветове според мен, ако са прилично пигментирани повече не им трябва:) Ще ми е интересно обаче да видя как стоят на очи!
    Поздрав:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти за коментара,
      Сенките са готини, не са нещо уникално, но определено са добри за цената си. Аз ги ползвам с база на Артдеко и са идеално пигментирани.
      Балсама го взех заради аромата 0:-)

      Delete
  4. На мен On & On Bronze ми е любим цвят за всеки сезон, опушвам го с бордо във външния ъгъл и ванила във вътрешния и става чудесен :) Имам и тоуп, него го ползвам като основа за пигменти и ми е незаменим в това отношение.

    Относно клечките за уши, колкото и да са тривиални като продукт, бих те насочила към собствената марка на Пикадили - рефилите мисля бяха по левче, а клечките са страхотни, не се огъват, памукът е мек, фин и стегнато навит. Аз често ги ползвам за корекции на грима и все не случвах на "правилните", а от тези съм във възторг (ако пък някога съм вярвала, че ще пиша хвалебствия за клечки за уши..) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти за съветите, клечките за уши си ги взех просто заради външния вид, иначе преди това никога не съм попадала на проблемни, ама нали луд на шарено се радва..

      Delete

Post a Comment