Favorites: Януари & Февруари 2016


 Докато се наканя да направя пост с любимците за януари.. и то стана март... Определено давам силен старт на годината.. Само, ако и с писането бях толкова сериозна колкото с яденето на всичко изпречило се пред очите ми (знаете - зърнена диета или ям каквото зърна) ..  Но, нека не хабя старателно трупаните калории в излишни приказки и ето кои бяха любимите ми продукти за първите два месеца на 2016-та ('coz i'm so lazy..)






течно червило Bourjois Rouge Edition Velvet Nude-ist
Започвам с едно червило, чиято покупка отлагах много дълго, но имах усещането, че ще ми стане любимец веднага. И бях права. Цветът е някъде между нюд, розово и оранжево и изглежда просто страхотно, формулата е течна, изсъхваща до матов финиш. Стои си постоянно в чантата ми и го препоръчвам на всички.

червило Oriflame Muted Plum
Сдобих се с това червило по много интересен начин, за който ще ви разкажа съвсем скоро. Това беше вероятно най-дългото избиране на нюанс в живота ми. И явно най-успешното. Нюанса е перфектен, подобен на горния - но една идея по-естествен и ненатрапчив. Но пък не по-малко впечатляващ. Също с постоянен адрес в дамската ми чанта (докато не го изхабя, което в този случай ми се струва напълно постижимо о.0).

спирала Oriflame The One 5in1
Още нещо от Oriflame. Спиралите им, които съм ползвала в последните години всъщност никак не са лоши.. Тази оформя миглите доста добре, повече ги разделя и издължава, отколкото да придава обем, четката е силиконова (любимият ми тип) и какво друго да кажа - успешен продукт в моите очи.

течен сапун Yves Rocher портокал и бадем 
Макар сапуните за ръце да не са точно козметика - исках да включа тук този, защото наистина много ми хареса и както се вижда е вече изхабен. Повече за него и за останалите продукти от празничната серия на Yves Rocher - можете да видите в тази публикация.

измивен гел за лице Apivita
Това ми е втора опаковка на продукта, правила съм му ревю, бил е в публикация за икономични продукти, бил е в годишните любимци.. Едва ли има останало какво да кажа за него. Ако досега не сте - просто го пробвайте.

крем за лице Lierac Magnificence Creme Rouge
Много интересен крем с още по-интересен червен цвят. И супер елегантна опаковка. И аромат също.. Мигновено ми стана любим. И си беше логично. Не се притеснявайте - нанесен на лицето цветът почти не се усеща, но все пак, ако имате светла кожа като мен - ще трябва добре да го разнасяте. Придава сияен вид и леко заравнява тона. 

олио за коса Moroccanoil
Исках да пробвам това олио от толкова време и макар да имах почти нереалистични представи за аромата и ефекта му, които разбира се нямаше как да са оправдани - ми стана любимец. Предполагам истинския тест ще бъде, когато опаковката свърши и трябва да реша дали да си взема нова - цената му е соленичка, а и на всичкото отгоре не се предлага свободно по магазините, но - времето ще покаже. Ако все пак на вас ви се отвори възможност да го пробвате - не я пропускайте.


Толкова от мен засега. Пожелавам ви много по-продуктивен месец март от моя февруари и до скоро!!!



Comments

  1. Колко соленичка е цената на Moroccanoil? :D

    ReplyDelete
  2. крема за лице на Lierac за каква кожа е подходящ и има ли UV филтър?

    ReplyDelete

Post a Comment