Favorites: Януари 2014

| A woman's mind is cleaner than a man's - That's because she changes it more often.
                                                                                                 - Oliver Hereford 

 С чисто съзнание - ето кои са поредните ми, различни, любимци за изминалия месец.





Започнах новата година с немалко нови неща и не ми стигна целия месец да успея да използвам всички достатъчно, за да си изградя впечатление изцяло. Затова за януари избраниците са само 5, но пък сигурни. Следващия месец вероятно ще се насъберат двойно..




theBalm Mary Lou Manizer Luminizer
Дълго желан продукт и първи от марката. Супер сладка кутийка и прекрасен "мокър" ефект. Беше любов от пръв поглед, но все още съм в процес на тестване, така че очаквайте ревю в бъдеще. Поръчах го от feelunique.com, ако сте пропуснали поста за поръчката - вижте тук.

балсам за устни Nuxe Rêve de Miel
Тук няма какво да се допълва - пълно ревю можете да видите в предходния пост.

сухо олио Nuxe Huile Prodigieuse OR
Ако четете редовно блога (Господ здраве да ви дава!) - знаете за любовта ми към сухото олио на Nuxe. А и към марката като цяло (виж предходния абзац). Отдавна исках тази бляскава прелест, но първо заложих на мини вариант без частици от травъл сета на марката. След като се уверих, че го харесвам се сдобих и вече с по-голяма опаковка, този път с частички. Не знам дали защото обичам да се омазвам цялата с него или е лъжлив ефект, заради двата слоя, но имам чувството, че е доста по-неикономичен. Мини версията е 10мл и макар да си мажа само лицето с нея - след 4 месеца (!) е едва наполовина. Брокатената версия (50мл) е на малко повече от месец и имам чувството че съм изхабила около 1/3... Явно толкова ми харесва.

крем за лице La Roche-Posay Effaclar Duo
Бях доста доволна от крема - няколко седмици след като започнах да го използвам не ми се появяваха никакви пъпки. За съжаление точно като подготвях поста изведнъж нещо стана и започнаха да ми избиват няколко наведнъж. Може да се дължи на нещо специфично, нямам представа, но ще продължавам да ползвам крема и да събирам впечатления. Поне за 2-3 седмици имаше много положителен ефект.

четка за коса Tangle Teezer
Още една отметка от wishlist-a ми. Също поръчана от feelunique. Определено сресва по-добре от обикновена четка за коса, а изглежда като нищо особено. Странно ми е защо повече четки не са толкова ефективни.. толкова ли пък е сложно да създадеш хубав гребен..




Чисто съзнание и успешна седмица!!

Comments

  1. "Ако четете редовно блога (Господ здраве да ви дава!) -..." :D

    :*

    ReplyDelete
  2. Аз трябва да съм много здрава значи :)

    ReplyDelete
  3. Чудесен блог, Теди :)
    Сухото олио на Nuxe ми е много любимо...

    ReplyDelete

Post a Comment